Деси Радева предлага психиатрична помощ за лидерите на ПП.В линия

...
Деси Радева предлага психиатрична помощ за лидерите на ПП.В линия
Коментари Харесай

Деси Радева предлага психиатрична помощ за лидерите на ПП

Деси Радева предлага психиатрична помощ за водачите на Политическа партия.

В линия си профил тя написа следното: Преди да споделя поста на Irini, ще пусна дребна публикация: познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, обвързвано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с разнообразни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до " аз съм определения ". Ако някой има потребност - на персонални. Защото, на първо място, сме индивиди и би трябвало да си оказваме помощ, написа тя, представена от през днешния ден.бг.

Под фотографията на която се виждат Кирил Петков и Асен Василев тя прибавя: Снимката е за лукс, а и с цел да съм в крайник с " промененото " време. И в този момент... обещания пост: " Аз отново се обърках, другари. Нали преди година ППДБ викаха " Мутри вън ", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо през днешния ден отново викат " Мутри вън ", когато се борят с Радев и се пробват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не диря логичност и здрав разсъдък? "

Преди ден още веднъж в персоналния си профил тя написа следното: " Знаете ли, че в Османската империя за основни ибрикчии са избирали основно еничари?! Сигурно и обич е пламвала. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР