Деси Банова-Плевнелиева е поредният участник, който приключва участието си в

...
Деси Банова-Плевнелиева е поредният участник, който приключва участието си в
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева призна истинската причина да участва в Хелс Китчън

Деси Банова-Плевнелиева е следващият участник, който завършва присъединяване си в " Хелс Китчън " и ето, че към този момент може да признае същинската причина да влезе в кулинарната конкуренция. За първи път тя признава и нещо доста любопитно за началник Виктор Ангелов.

Блондинката беше посетител в " На кафе ", където в детайли показа с Гала всички прекарвания, през които е минала около присъединяване си в кулинарната конкуренция.

" Харесвам доста всички кулинарни излъчвания. Участвала съм не един път в " Черешката на тортата ". Гледам с интерес Hell’s Kitchen и " Кошмари в кухнята "  и когато получих поканата много се двоумих. Впечатлих се от силата на взаимната идея на УНИЦЕФ и NOVA и си помислих, че може да се помогне на децата. Световната статистика е стряскаща. Според нея на всеки пет минути умира дете, на което му е породено принуждение, а в България за жалост съвсем всяко второ дете е ставало очевидец или е преживявало някакво принуждение.

Знаех, че присъединяване ми ще разсъни публичния интерес и взех решение да го обвържа с идея. Излязох от зоната си на комфорт, включих се във всички провокации, само че в името на тази идея ", коментира претекстовете си да се включи в кулинарното риалити водещата. Но това не е всичко.

 undefined

" Започнах доста да чета, да виждам кулинарни предписания и да се осведомявам. Съпругът ми се майтапеше, че е най-големият печеливш, тъй като започнах да опитвам вкъщи с всевъзможни предписания. Бях уверена, че ще науча доста нови неща ", призна с усмивка по-късно Банова-Плевнелиева, а от думите й излиза наяве, че преди този момент май не е била толкоз дейна в кухнята вкъщи.

" Приех присъединяване си като предизвикателство, което ще ми донесе доста позитиви. Научих доста нови неща и също по този начин, че съм отборен състезател. Не бях срещала в никакъв случай преди този момент Роксана, Вики и бях леко обезпокоена. Повече се притеснявах за кулинарните си умения и първия път бях доста стресната, тъй като имаше и други игри и провокации ".

" Шеф Ангелов е доста респектираща фигура и се усещах като на изпит. Впечатлих се от обстоятелството, че няма аутокю и за мен това са най-хубавите водещи. Има бърз разум, ужасно възприятие за комизъм и взема решение на момента. Понякога е много сериозен, само че обективен “, разяснява началник готвача чаровната участничка. И прибавя, че много се е забавлявала в кулинарното предаване пред и зад камера. Импулсивно е взела решението да го напусне, защото е желала да резервира Деси Цонева предаването. Не е имала упоритости да стигне до финала, а да показа благотворителната си идея.

 undefined

" С Къци Вапцаров няма по какъв начин да скучаеш. Камелия Воче е невероятна като човек и кулинар. Всички се майтапят с мен за салатата Цезар и желаят да им я подготвя. До 25 години не можех да сготвям. Нищо не знаех и имах един единствен опит. Бях дребна, нашите отидоха някъде и останах сама. Реших да опитвам и започнах да наточвам баница. Баба ми правеше най-невероятната баница на света. Гледала съм по какъв начин я подготвя и направих една мъничка баница.

 undefined

Всичко ми се получи, само че обаче с фурната не се оправих и яизгорих. Когато родителите ми се върнаха вкъщи, ги впечатлих. Когато сътворих семейство и се реалокирах да пребивавам с колегата ми, звънях непрестанно по телефона. Неволята учи “, споделя за първите си опити в кухнята в детството си Деси.

" Работата, с която се занимавам сега доста ме въодушевява и обогатява. Тъй като съм приключила Международен туризъм си мислех, че ще върша нещо обвързвано с туризма и в никакъв случай не съм мечтала и мислела, че ще върша рубриката „ Тук и в този момент “. Връщайки се от майчинство мислех, че ще продължа с рубриката „ Истории на триумфа “, само че стигнахме до тази идея за новата графа и тя доста ми харесва. Срещам се с невероятни персони и вдъхновяващи хора, от които има какво да научим и са за образец на това общество.

Всички изявленията с тематиката Украйна, като брачната половинка на президента Виктор Юшченко - Катерина, президента Порошенко, който се включи онлайн от барикадите и последните две изявленията, които направих на форума в Баку доста ме вълнуват. Мисля, че са едни от най-разтърсващите. Също по този начин и срещата ми с Мери Кенеди, която е племенница на 35-ия Президент на Съединени американски щати и щерка на Робърт Кенеди. Тя продължава делото на татко си и се занимава с правата на индивида. От страсти след тези изявленията безусловно рева ", признава водещата на авторската поредност " Тук и в този момент ", в която се описват човешките истории на известните персони, в друга светлина./

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР