Деси Банова не само е преодоляла страха си да шофира,

...
Деси Банова не само е преодоляла страха си да шофира,
Коментари Харесай

Деси Банова подкара блъснат джип

Деси Банова освен е преодоляла страха си да кара, само че и още веднъж е седнала зад кормилото на лъскавия си джип, с който при започване на февруари претърпя злополука на столичния бул. „ Цариградско шосе “. Въпросният мощен Мерцедес, който се отличава от километри поради турскосиния си цвят, известно време бе отвън придвижване, с цел да премине през главен ремонт.

Тъй като возилото е сватбеният подарък на Банова от Росен Плевнелиев за венчавката им през юни предходната година, тя решила, че не желае нова кола поради сантименталната стойност на тази. Бившата синоптичка преглътнала неприятния спомен от случая и още веднъж кръстосвала столицата с баровския джип, който коства 150 хиляди лв.. Докато мерцедесът на Деси беше в гараж, тя караше надалеч по-скромна и елементарна количка, само че не ползваше услугите на персонален водач макар нерешителност, който получила след злополуката.

Припомняме, че половинката на някогашния президент Плевнелиев бе ударена откъм гърба от бус на „ Цариградско шосе “, до момента в който тя беше зад кормилото на джипа си. Въпреки сериозността на ПТП-то Банова се отърва без съществени контузии, само че самата тя призна, че в оня момент изпитала срязваща болежка, евентуално породена от камшичния удар. Веднага след случая брачната половинка на Плевнелиев бе откарана от самия него във Военномедицинска академия. А след прегледа в незабавния кабинет бе пусната за домашно лекуване, защото не бяха открити съществени контузии.
В продължение на два месеца русокоската избягваше да сяда сама зад кормилото, само че към този момент не била толкоз уплашена. Лично тя возела всяка заран дъщеричката си от предходната ѝ връзка с предприемача Ивайло Граховски до учебно заведение, защото момиченцето от тази есен е в първи клас. Йоана е част от първолаците в влиятелния Италиански колеж, където за пръв път учебния предел прекрачиха и други звездни наследници като щерката на Николета Лозанова и Валери Божинов – Никол. Инфо: РЕТРО

Деси Банова се поболя: Нещо се случи с новата госпожа Плевнелиева откакто роди сина си ЙоанДecи Бaнoвa вмaниaчeнa нa тeмa ypoĸи, пpeзидeнтcĸaтa cъпpyгa ce нaĸичи c тaлиcмaни пpoтив зли oчи
Дe…Sep 22 2019vijti.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР