Деси Банова, която наскоро се омъжи за президента Росен Плевнелиев,

...
Деси Банова, която наскоро се омъжи за президента Росен Плевнелиев,
Коментари Харесай

Ето го и бившият мъж на Деси Банова, с който е била 10 години и имат дете (Снимка)

Деси Банова, която неотдавна се омъжи за президента Росен Плевнелиев, разкри, че е взела решение за раздялата с колегата си, от който има щерка, след гибелта на татко си.

В изявление за сп. Eva Деси споделя, че родителите ѝ се разделят, когато тя е била 6-годишна и е поддържала по-близки връзки с татко си чак в последните години преди гибелта му.

“През 2015, когато си отиде татко ми, си дадох сметка, че животът е в действителност един момент.

Тогава събрах кураж да поговоря с Иво и да се разберем, че в действителност не можем да продължаваме по този метод ”, разказва Банова по какъв начин се е стигнало до раздялата с колегата ѝ Ивайло. Двамата имаха 10-годишна връзка, по време на която се роди и дъщеричката им Йоана.

Среща президента Росен Плевнелиев за първи път през 2014 година в Съединени американски щати в Организация на обединените нации, където и двамата са по работа.

Тогава просто беседват, а тя извършва служебните си задължения. Срещат се още веднъж през 2017 година на премиите “Стоян Камбарев ”. Тогава стартират неналожителен диалог и разменят контактите си. Тя обаче се влюбва в него, когато го вижда в неофициална конюнктура във вилата му на гръцкия полуостров Халкидики. Тогава схваща, че това е индивидът, с който би желала да бъде:

“Ако на двайсет години съм се влюбвала в някого просто тъй като той е приветлив, в този момент се влюбих изцяло. Росен през цялото време ми подсказа, че не е непредсказуем. Дава това успокоение и сигурност, от които има потребност дамата ”, споделя Банова-Плевнелиева.

Деси разкрива, че нездравия интерес към персоналния ѝ живот ѝ тежи, макар че постоянно е обичала светлината на прожекторите. За нея обаче е значимо човек да е известен с работата си и това, което прави.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР