Деси Банова и Росен Плевнелиев смаяха всички с осветляването на

...
Деси Банова и Росен Плевнелиев смаяха всички с осветляването на
Коментари Харесай

След Деси Банова! Хитова Новина За Другата Гореща Синоптичка Никол Станкулова! Та Тя Е С

Деси Банова и Росен Плевнелиев смаяха всички с осветляването на връзката си. Красивата синоптичка удари кьоравото с връзката си с президента и разсъни завистливи погледи от не по-малко харесваните си колежки. Докато ветеранката на Нова телевизия е на прага да мине под венчилото, и то с някогашен държавен глава, две по-млади от нея девойки от прогнозата към момента са моми.

Става дума за Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Натали Трифонова. Русото прелъщение на БТВ е най-младата, само че май и най-прясно влюбената. През лятото тя обявява връзката си със сръбски някогашен футболист. Заговори се за скришен годеж и даже загадка женитба. Но на ръката на хубавицата към момента няма нито годежен пръстен, нито халка!

Гери Малкоданска стана известна около връзката си с Демир Доган. Но двамата се разделиха тихомълком преди година-две. А в този момент къдрокосата синоптичка е в сериозна връзка с дизайнера Алекс Ковачев. Освен това има съществени мераци скоро да му надене брачния ярем, тъй като е страхотна партия, написа hotarena.net.

Колежката на Деси Банова Никол Станкулова е обичаната жена на сина на шефа на ПИБ Цеко Минев. И до момента в който всички чакат най-накрая влюбените да узаконят връзката си, нищо знамение 39-годишната им колежка първа да стане омъжена жена, и то за някогашен президент.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР