Десетки ужилени от мним кастинг агент. През изминалата седмица и

...
Десетки ужилени от мним кастинг агент. През изминалата седмица и
Коментари Харесай

Десетки ужилени от мним кастинг агент



Десетки ужилени от привиден кастинг сътрудник. През миналата седмица и името на " Българската Коледа” беше забъркано в опит за машинация от мошеника. Във Фейсбук се популяризира публикация за кастинг за нови лица на календара на акцията за 2018 г, съобщи Нова телевизия.

Конкурсът се печели елементарно, а бъдещата популярност се оказва платена. При всяко приемане на документ би трябвало да се заплати такса от 10 лв.. Не след дълго измамата лъсва. Таксите са платени, а индивидът взел парите - изчезва. От формалния уебсайт на " Българската Коледа” излиза наяве, че подобен конкурс няма.

Оказва се, че документите са от рекламната организация " Златен лъв”. Тя се свързва с името на пловдивчанина Ахмед Мюмюн Али. Попадал нееднократно в полицейските сводки за обири, измами, блудничество, подправяне на документи и предложение на работа на малолетни.

Ужилените от него са десетки. Никой от ужилените от Ахмед Мюмюн Али не е върнал парите си, а мечтаната популярност останала единствено мираж.

Освен за измами, Ахмед Мюмюн Али е разследван и за блудничество с малолетни момчета. Въпреки десетките случаи на измами към този момент той няма присъда. " Господари на ефира” алармираха основния прокурор Сотир Цацаров още през 2013 година Взети са ограничения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР