Десетки са подадените сигнали за паднали дървета и счупени клони,

...
Десетки са подадените сигнали за паднали дървета и счупени клони,
Коментари Харесай

След внезапна буря: Изолация на блок се срути върху детска градина

Десетки са подадените сигнали за паднали дървета и счупени клони , а изолираност на блок се срути върху детска градина в Пловдив . Няма информация за потърпевши деца, защото минути преди бурята те са били прибрани в постройката на учебното заведение, осведоми. В София екипи са  реагирали на седем сигнала за паднали клони и дървета . Това заяви шефът на спешните екипи Красимир Димитров.

" Около 120 са децата, които преди този момент са били на двора ", споделя шефът на детска градина " Кремена " Борислава Вичева.

Оттам се надяват, че фирмата-изпълнител , която е направила санирането на блока,  ще поеме вредите.



" Действията по санирането са наложени и заплатени от живущ . Администрацията не е известена за това, което са възнамерявали да създадат ", разяснява инж. Сакъбов, специалист по енергийна успеваемост в регион " Тракия ". Той добави още, че по случая ще стартира инспекция.

От летище София оповестиха, че все още няма отклонения в полетните написания на летище София.

По данни на Национален институт по метеорология и хидрология за през днешния ден в София и още 19 области е разгласен жълт сигнален код за мощен вятър. Очаква се поривите напразно да доближат до 90 км/ч. В останалите осем области на страната е в действие оранжев код.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР