Десетки родни известни личности са били жертви на сексуален тормоз

...
Десетки родни известни личности са били жертви на сексуален тормоз
Коментари Харесай

Известни българки се оплакаха от секс тормоз

Десетки родни известни персони са били жертви на полов тормоз в обществените мрежи. Освен дръзки оферти, част от най-обичаните български звезди са получавали директни предложения за секс, съпроводени надлежно с оферти за възнаграждение или вулгарни фотоси, чието наличие още веднъж е представлявало очевидна покана за интимни връзки, написа в. "Телеграф “.

Моделът и някогашна актриса Жанет Нейчева, която взе присъединяване в "Мис Плеймейт 2017 “, не крие, че постоянно бива обезпокоявана от непознати мъже, които в директен текст ѝ оферират секс или запознанство.

"За страдание нееднократно съм ставала жертва на подобен тип тормоз. Предлагали са ми секс. Не съм от тези дами, които лъжат, с цел да не навредят на името си. От тези офанзиви страдат доста звезди, за това мисля, че за тях би трябвало да се приказва. Получавала съм фотоси, видео… Гнусна и жалка работа! В един миг стопирах да разтварям наличието. Не желая да ми пишат "мръсотийки “. Опитвали са се да ме съблазнят с дарове, обещания, суми, в случай че щеш — при мен обаче не минава. Игнорирам и препречвам “, разкрива пловдивчанката и признава, че доста от тези мъже употребяват фразата на Валери Божинов, с цел да смъкват известните дами: "Малко коте, секс има ли? “.

Плеймейтката Десислава Димитрова — Фотосесията, също споделя, че е била унизена в обществените мрежи. "Има мъже, които непрекъснато ми изпращат видеоклипове, на които на мои фотоси или мои тв изявленията се задоволяват. Да, това звучи извънредно “, споделя Деси и прибавя, че и тя е получавала оферти за почивки по екзотични острови и пари в брой.

Преди повече от три месеца малолетната дъщеря на Орхан Мурад — Сузанита, разгласява няколко скрийншот фрагменти, на които ясно се вижда по какъв начин млади и не толкоз млади мъже я оферират за среща и още нещо. С сходна история се популяризира и Дарина Йотова, известна като Дара. В предишното някогашната другарка на Папи Ханс разгласила единствено един-единствен пост, от чиято снимана последователност се вижда по какъв начин възрастен мъж се закача, намеквайки за по-интимни връзки.

Най-желана се оказва варненската дива Гери-Никол. Русокоската несъмнено участва във фантазиите на мъжете, множеството от които не се опасяват да оставят шеговит коментар под фотосите на звездата, оповестени в мрежата. Никой обаче не знае какво крие Гери в пощата си, защото тя не е от този вид звезди, които се жалват. Известно е, че към нея се навъртат доста мъже.

Анна Мария Чернева, Джулиана Гани и Ася Капчикова също са измежду най-ухажваните дами, само че те са претръпнали и не обръщат внимание на секс поканите, които получават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР