Десетки привърженици на Пари Сен Жермен посрещнаха футболистите на отбора

...
Десетки привърженици на Пари Сен Жермен посрещнаха футболистите на отбора
Коментари Харесай

Футболистите на ПСЖ бяха посрещнати тази нощ от своите фенове на летище Шарл дьо Гол след класирането им на полуфинал в Шампионската лига

Десетки последователи на Пари Сен Жермен посрещнаха футболистите на тима след класирането им на полуфиналите в Шампионската лига.

Парижани изживяха историческа вечер откакто съумяха да отстранят Барселона, печелейки реванша като посетители с 4:1 и с общ резултат 6:4 не престават към идната фаза.

Верните почитатели на Мбапе, Дембеле и компания пристигнаха да посрещнат не по-малко щастливите играчи при идването им на летище " Шарл дьо Гол " към 4 часа сутринта. Празненствата от класирането на ПСЖ за полуфиналите започнаха незабавно след края на срещата, като хиляди извършиха центъра на столицата.

️ Les joueurs avec les supporters à Roissy Charles de Gaulle! Ousmane Dembélé

— Paris No Limit™ PSG (@Xparisnolimit)

Капитанът Маркиньос от своя страна приветства правилните почитатели на отбора, за които не е извънредно да посрещат своите обичани играчи.

Килиан Мбапе отдаде нужното внимание на последователите на тима след края на мача в Барселона.

" Тази победа е и за тях. Привържениците имаха дълъг път, по-късно имаха проблеми с настаняването на стадиона и организацията на мача, като места. Всички дружно продължаваме към полуфиналите ", съобщи звездният нападател и създател на два гола в реванша Килиан Мбапе.

В обществените мрежи бяха публикувани няколко видеозаписа, на които се виждат последователи да посрещат играчите в другарска атмосфера и с песни, скандирайки „ Усман! Усман “. Не токова беше настроението при посрещането на Дембеле в Барселона ден преди този момент, когато почитателите на испанския отбор го освиркваха. Както е известно французинът напусна през предишното лято каталунския отбор в посока Париж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР