Десетки пловдивски социалисти и привърженици на лявата идея се събраха

...
Десетки пловдивски социалисти и привърженици на лявата идея се събраха
Коментари Харесай

Пловдивски социалисти и привърженици на лявата идея се честваха Деня на труда

Десетки пловдивски социалисти и последователи на лявата концепция се събраха на проведеното от ИК " Промяна " към Българска социалистическа партия Пловдив честване на Деня на труда.

Румен Василев, ръководител на инициативния комитет, поздрави присъстващите. " Днешния празник се отбелязва в извънредно комплицирана конюнктура, в страната и на интернационалната сцена. Българска социалистическа партия се потвърди и като част от тази коалиция е единствената партия, която действително пази правата на трудещите се хора, с мисъл за всеки един. Сигурен съм, че социалистическата партия ще върви единствено напред и нагоре. Честит празник ", добави той.

От ИК " Промяна " излязоха и със специфична декларация, в която показаха своята поддръжка към водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова във връзка с това, че отстоява позиции в полза на българските жители. " Даваме и своята цялостна поддръжка за всички дейности на министрите от Българска социалистическа партия ", се показва още в декларацията.

В честването се включи и доцент Георги Йорданов, член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия и заместник-председател на Областния съвет на Българска социалистическа партия Пловдив, който честити празника на всички хора и им пожела да са доста здрави. " Мотото на днешния 1 май е Достоен труд в кротичък свят. В днешната комплицирана обстановка всеки един заслужава заслужен живот, право на труд и почтено възнаграждение ", сподели членът на Изпълнителното бюро на левицата и добави, през годините Българска социалистическа партия се е потвърдила като партията, която единствена знае по какъв начин и се грижи за хората.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР