Десетки пловдивчани останаха излъгани в очакванията си да гледат цирк,

...
Десетки пловдивчани останаха излъгани в очакванията си да гледат цирк,
Коментари Харесай

Десетки чакаха за цирк в Колодрума, останаха излъгани, че ще има представление

Десетки пловдивчани останаха излъгани в упованията си да гледат цирк, откакто минути преди старта на театър от фестивала „ Златен кон ” в зала Колодрума схванаха, че събитието пропада. Те потърсиха медията ни, с цел да се оплачат от некоректното отношение на уредниците.
Прочетете още
" Отидохме на интернационален цирков фестивал, който се популяризираше като грандизно събитие. Десетки деца останаха излъгани. Билетите се продаваха сред 40 и 60 лв., а най-после никой не ни увеоми, че цирк няма да има. Колодрума даже беше затворен и никой не ни даде никакво пояснение за какво няма да има цирк. Останахме излъгани и извънредно разочаровани ", описа четец на медията ни.

Недоволните фенове реагират и в обществените медии със известия на формалната страница на фестивала.

„ Лъжци с такова неспокойствие ви чакахме в Пловдив! Много съм разочарована, както и другите хора, отишли нощес с дребни деца... Никой нищо не заяви, даже един лист А4 да бяхте залепили, та да не се чудим какво става. ”

„ Може ли да отмените представленията в Пловдив без да ни предупредите? Много неточно от ваша страна,много хора останахме излъгани без зрелище, кой ще ни възвърне парите и ще изясни на децата за какво не са на цирк? ”

Това пишат разочарованите пловдивчани.

Единственият отговор на уредниците на събитието в Пловдив е, че съгласно тях разпространителите на билети са длъжни да уведомят феновете за анулацията на събитието, както и да възстановят сумите на разочарованите фенове.

„ Писах ви и инцидентно разбрах с едно изречение, че отлагате събитието. Изключително груба и сбита връзка с клиента. И не, не е техен ангажимент да ни уведомят, Ваш е. Техен е задължението да възстановят парите. Те даже нямат данни като и-мейл, с който да уведомят. Изключително неточно от Ваша страна. Даже премислям тъжба до КЗП за метода Ви на “отмяна ”, и за колегата Ви, който продава билети, тъй като и сумата ми не е възобновена, в инструкции от тях самите период! ”, разяснява и друга излъгана пловдивчанка.

Оказва се, че по същия тайнствен метод фестивалното посещение е отпаднало и от програмата на зала „ Арена Русе ”. И там е имало скупчване на аудитория, която също не е била известена, че представлението пада.

Фестивалът „ Златен кон ” се е провел само в София и то под егидата на Столична община. От фрагментите и изявленията в обществените медии излиза наяве, че там дружно със спектакъла е се е състояла и гала по награждаване на участници във фестивала. Водещ е бил журналистът Драгомир Драганов, който от години се бори за идеята на българското цирково изкуство. Председател на журито пък е била треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева.

Екипът ни потърси за формален коментар уредниците. Ето какво дадоха отговор те:

„ Поради механически аргументи се наложи Голдън Хорс Продъкшън да анулира събитието в зала Колодрум, като уведоми за това навреме фирмите, разпостранители на билети. Тяхно обвързване е да уведомят своите клиенти. Те разполагат и с контактите на клиентите. Зала Колодрум също е известена. Всички, закупили билети, могат да получат цялостната сума на закупените билети от мястото, откъдето са ги закупили ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР