Десетки пловдивчани излязоха на протест заради лошото състояние на Рогошко

...
Десетки пловдивчани излязоха на протест заради лошото състояние на Рогошко
Коментари Харесай

Протестиращи затвориха основна артерия в Пловдив, искат незабавен ремонт на Рогошко шосе

Десетки пловдивчани излязоха на митинг поради неприятното положение на Рогошко шосе и неглижиране на казуса от години. Със флагове и плакати хората се събраха на кръговото на Адата, откъдето стартира булевардът, за който стачкуват.

Пловдивчаните затвориха за придвижване кръговото, като те го блокираха с колите си, а самите те са намират в него. Хората желаят неотложен ремонт на артерията и желаеха от Община Пловдив да даде съответна дата за пускане на дейностите по него.

Те носеха плакати „ Парите ни потъват в дупки” и „ Не сме на луната”. Преди митинга Асен Костов от „ Спаси Пловдив” съобщи, че те нямат политически претенции, само че са се наслушали на обещания и желаят конкретика.

Недоволните се заканиха, че в случай че не се вземат ограничения, идващият митинг ще е пред Общината и той няма да бъде толкоз кротичък.

В началото на годината кметът Здравко Димитров съобщи, че се планува ремонта на Рогошко шосе с 4 млн. лв.. Все още обаче бюджетът не е гласуван поради забавянето с държавната финансова рамка.

Очаквайте детайлности!



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР