Десетки колоездачи от цяла България ще мерят сили по снежните

...
Десетки колоездачи от цяла България ще мерят сили по снежните
Коментари Харесай

Традиционния зимен байк дуел се завръща за осма поредна година

Десетки колоездачи от цяла България ще мерят сили по снежните писти на Пампорово този уикенд На 24-25 март в Пампорово ще се организира осмото следващо издание на едно от най-атрактивните и забавни зимни събития, а точно зрелищния Winter Bike Duel. В надпреварата ще се включат десетки колоездачи от цяла България, които ще премерят сили по снежните писти в курорта.



Тази година зимния двубой има нова локация – ски писта №7 с край на остарялата автогара. Трасето е с дължина към 800 метра и включва в себе си няколко скока, скоростни прави и други разнообразни снежни детайли и трудности.



Състезанието по традиция се организира в двубой формат с директна елиминации – двама състезатели на старта, а който пръв пресече финалната линия продължава напред.
Състезанието е доста забавно, като през цялото втурване има доста адреналин, а заради изменчивия снежен терен в доста от конфликтите има конспирация до последния миг и непредсказуем край.

Всеки, който е задоволително самоуверен, има нужните умения на колелото и желае да се включи в снежното колоездачно дуелиране, към момента може да се запише за присъединяване на www.conceptcreative.org/org

Организаторите на събитието приканват всички посетители на курорта, да споделят страстите, като дойдат на място и следят зрелищната конкуренция. Ще бъдат завършени две съществени зони – на старта наоколо до плац Студенец и горна станция на въжен превоз №1 и на финала при остарялата автогара. В непосредственост до старта ще бъде ситуирана специфичната BMW Ауто Бавария зона, където посетителите ще могат да прегледат два от най-популярните модели на MINI и BMW.



За музикалното оформление и положителното въодушевление на състезатели и аудитория, ще се грижи атрактивния джип на Red Bull, а крилатите девойки ще се поддържат всички да се заредени с сила.

Програма:

Събота, 24.03
10:30 – 14:30 – Тренировки

Неделя, 25.03
9:30 – 10:30 – Тренировки
11:00 – Квалификация
13:00 – Финали
Награждаване
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР