Десетки кандидатури се състезават в конкурса Наградите на БАИТ за

...
Десетки кандидатури се състезават в конкурса Наградите на БАИТ за
Коментари Харесай

Остава седмица за участие в „Наградите на БАИТ” за 2020 г.


Десетки кандидатури се състезават в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2020 година
(снимка: CC0 Public Domain)

Седем дни остават до крайния период за присъединяване в 10-то издание на състезанието „ Наградите на БАИТ ”. Към този миг са подадени 20 кандидатури в категориите Образователна премия, Младежка премия, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, оповестиха от БАИТ.

към момента чака планове в категорията Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система. В категорията могат да аплайват компании, регистрирани в България, сполучливо внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.
още по тематиката
Организаторите чакат в конкуренцията да се включат и още планове в категориите Публична администрация и Start Up компания.

По традиция най-оспорвана е конкуренцията при просветителните планове и начинания, следвани от категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Журналистически принос.

за присъединяване в състезанието е безвъзмездна. Крайният период изтича в 24.00 ч. на 11 януари 2021 година, прецизираха от БАИТ. Победителите ще бъдат оповестени на публична гала през февруари. Датата и мястото следва да бъдат конкретизирани.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР