Десетки и стотици хора изчезват и се губят всеки ден.

...
Десетки и стотици хора изчезват и се губят всеки ден.
Коментари Харесай

Последните думи на хора, които са изчезнали без следа

Десетки и стотици хора изчезват и се губят всеки ден. По-голямата част от тях скоро са открити, само че част от тях изчезват без диря.Понякога, техните родственици имат „ шанс “ и остават със загатна за някои последни думи или изречения, които изчезналите хора са споделили, преди да „ потънат “ в незнайното (HiddenTruth.site).В някои случаи, тези изречения плашат до смут, оставяйки необятно поле за мечти и версии за случилото се с тези хора. “Има повече от един, който ме преследва! ”На 20 април 2019 година, 29-годишният Майкъл „ Майк “ Макклейн се забавлявал в нощния клуб Tropical Lounge в град Нашуа, Ню Хемпшир (New Hampshire), Съединени американски щати. Макклейн живеел в прилежащия град Манчестър. В клуба, с него били няколко негови другари. В живота му всичко вървяло добре и той не проявявал признаци на меланхолия, още по-малко предпочитание да се самоубие.

 Майкъл „ Майк “ Макклейн – липсващ без диря
Майкъл „ Майк “ Макклейн – липсващ без следаВ един миг, две дами в клуба почнали да спорят и излезли на открито, когато разногласието станал по-шумен. Една от тях била другарка на Макклейн. Той се втурнал да разтърве дамите, когато те почнали да се бият. Сбиването било кратковременно, тъй като пристигналата полиция успокоила всички и ги разпръснала. Но, тъкмо тогава приятелите на Макклейн го виждат за финален път.Няколко часа по-късно, Макклейн ненадейно се обадил на шефа на работата си и бързо промълвил странната фраза в телефона:
„ Те ме гонят и има повече от един! “След това, диалогът бил пресечен. Опитът да се обади назад на телефона му бил несполучлив.Няколко дни по-късно, роднините на Макклейн се обърнали към полицията, тъй като той даже не участвал на Великден. Дори не се обадил на сестра си, която неотдавна имала рожден ден. Разследването открило, че Макклейн най-вероятно е напуснал нощния клуб пешком.Не е повикал такси и не е бил с кола. Телефонът му е открит покрай Макдоналдс, близо до нощния клуб. Вероятно, от там той се е обадил на шефа си.Кредитните и банковите карти на Макклейн остават неактивни. От тази нощ, той не се е появявал в профилите си в обществените мрежи. Все още не е открит … “Пилето е съвсем готово. ”58-годишният Уил Сирзан работил в увеселителния парк Six Flags Magic Mountain в Калифорния. Той обичал спорта, Кока-Колата и да готви. На 26 януари 2017 година, Уил и племенникът му прекарали в дома му в град Санта Кларита (Santa Clarita), гледайки голф по малкия екран. Следобед племенникът му си тръгнал и Уил почнал да готви вечерята.

 Уил и Линда Сирзан
Уил и Линда Сирзан Около 16.30 ч., брачната половинка му Линда се обадила от работа си и той й споделил, че преди малко е поставил вечерята в печката. Когато тя се обадила още веднъж в 17 ч., Уил съобщил с радостен глас, че пилето е съвсем готово.Час по-късно Линда се прибрала вкъщи, само че Уил не бил там. Вечерята била приготвена, печката била изключена, а палтото на Уил, портфейлът му с цялото наличие и ключовете му били по местата си. Кучето също било вкъщи, както и колата на Уил.Изчезването на Уил изглеждало доста необичайно. Сякаш той се е изпарил от къщата. В началото, следствието не разкрило нищо, което да даде най-малко някаква нишка за изгубването му. Едва през месец февруари, в къщата били открити петна от кръв, принадлежаща на Уил. На камерата за наблюдаване се виждала бяла кола наоколо до къщата в 17 ч. същия ден.Четете още: Мистерията към необичайно изчезналият млад мъж от ДжорджияБило потвърдено, че бялата кола принадлежи на племенника на Уил. Разпитът на племенника му обаче не довел до нищо, нямало доказателства против него. Също по този начин, племенникът почнал да сътрудничи на полицията и им разказал всички детайлности без признаци на неистина и терзание.Да влезе в къщата, да убие човек и по-късно да го издърпа до колата, неусетно от камерата, изглеждало невероятно.През декември 2018 година, наоколо до къщата на Уил е открит човешки череп, за който в началото се подозира, че принадлежи на Уил, само че се оказва, че това не е той. Уил Сирзан към момента липсва … “Страх ме е! ”21 юни 2013 година бил претрупан ден за 18-годишната Бруклин Фартинг, която живеела в Медисън (Madison County), щата Кентъки. Същия ден, тя и по-малката й сестра Пейдж минали изпита за шофьорска брошура. След това отишли при 70-годишния си дядо, а вечерта Бруклин, Пейдж и брат им отишли на рожден ден.

 Бруклин Фартинг
Бруклин Фартинг Брат им бил изтощен и си тръгнал скоро. Бруклин и Пейдж останали по-дълго и в дребните часове на нощта почнали да мислят къде да отидат да пренощуват. На 22 юни, към 4 часа сутринта, Бруклин помолила Пейдж да се обади на брат им да пристигна да ги вземе. Но, той бил пил и даже не поискал да стане от леглото. Пейдж желала да остане на купона.Тогава Бруклин тръгнала с мъж, с който се срещнала на празненството и останала известно време в къщата му. Но, скоро тя трансформирала решението си и решила въпреки всичко да се прибере. Междувременно, мъжът се върнал на празненството, от което взел момичето, а Бруклин останала сама в къщата му.Бруклин се обадила на някогашния си другар, който работел наоколо и бил нощна промяна същата вечер. Той се съгласил да я заведе у дома. Въпреки това, до момента в който той карал към Бруклин, тя му изпратила няколко тревожни известия: „ Побързай, апелирам те! “, „ Побързай! “ и по-късно: „ Страх ме е! “. Последвало известие: „ Няма значение. “ и тогава Бруклин написала, че ще отиде на друго празненство в близкия град Рокасъл.Това били последните думи от нея. Щом прочел последното й известие, някогашният й другар обърнал колата и се върнал на работа. Скоро къщата, в която се намирала Бруклин, се запалила, а когато пожарникарите пристигнали, огънят бил обхванал няколко стаи от къщата. Собственикът на дома бил сигурен, че пожарът е почнал поради неугаснала цигара на момичето.Тялото на Бруклин не е открито в къщата, нямало я и в Рокасъл. Момичето изчезнало без диря. Разпитите на гостите на празненството, на сестра й и брат й, на бившето й гадже, на мъжа, с който е тръгнала, не довели до нищо. Бруклин не е открита … “Просто би трябвало да ти кажа, до момента в който имам опция. ”През лятото на 2018 година, 21-годишният Матю Уивър се преместил от вкъщи на родителите си в личен дом, в региона на Гранада Хилс (Granada Hills) в Лос Анджелис. Работил като електротехник и правил огромни проекти за живота си, тръгвайки на странствуване по света.

 Матю Уивър – липсващ без диря
Матю Уивър – липсващ без следаНа 9 август, Матю споделил на татко си, че отива на среща с новата си другарка. Той се срещнал с нея в 21.30 часа, а по-късно я закарал до дома й рано сутринта. Казал й, че отива да “посрещне зората ” в планините на Санта Моника и скоро й изпратил живописна фотография, която е направил там.Няколко часа по-късно, приятелката му почнала да получава странни известия от Матю. Първото било: „ Някакви луди нелепости се случват! “, а второто: „ Просто би трябвало да ти кажа, до момента в който имам опция. “. И това било всичко. След това, към този момент нямало известия от Матю, той липсващ без диря.Полицейското следствие посочило, че телефонът на Матю е бил закрепен за финален път в региона Росас Outlook. На 11 август, няколко туристи се обадили на 911, тъй като чули крясъци за помощ, които идвали от нищото. В същото време, полицейски патрул чул мощни писъци в същия регион и им се сторило, че някой вика „ Имам револвер! “. Източникът на писъците обаче по този начин и не е открит.Колата на Матю била открита покрай планинска пътека, до мястото, където той направил фотографията, а ключовете били открити шест месеца по-късно, на 7 метра от колата. През същия месец, родителите на Матю пуснали дрон в региона. Дронът намерил тениската на Матю и бейзболната му шапка, раздрана на части, покрай колата. Те били без следи от кръв.Това били единствените доказателства, които са открити. Но, те не демонстрират какво се е случило с младия мъж. Матю Уивър към момента липсва …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР