Десет мотоциклета Honda дебютират на MOTO EXPO 2024 в София.

...
Десет мотоциклета Honda дебютират на MOTO EXPO 2024 в София.
Коментари Харесай

10 премиери от Honda на МОТО ЕКСПО 2024

Десет мотоциклета Honda дебютират на MOTO EXPO 2024 в София. Машините идват у нас едвам няколко месеца след премиерата си на салона EICMA в Милано. Под победоносното крило на Honda на българския пазар навлиза флотилия четири нови модела от категорията Super Sport, три от Naked и още толкоз от ON/OFF. Новостите засягат и гамата на скутерите, като всички предтсавители на семейство Forza са с по-свежи цветове.

Дебютират четири спортни митове

CBR 1000 RR-R & SP, CBR 650 R, CBR 600 RR и CBR 500 R са новите спортисти на марката. В създаването на цялата гама е употребявано ноухауто на спортните машини на Honda Racing Corporation. CBR1000RR-R Fireblade и версията му SP са още с по-висока продуктивност в междинния клас на оборотите. Универсалният войник CBR650R и голият му „ другар “ с идентична кубатура разчитат на Honda E-Clutch – първият в света автоматизиран мотоциклетен съединител. Вдъхновеният от Moto GP извънредно издирван мотоциклет CBR 600 RR се завръща в гамата на Honda, зареден с авангардна електроника, а CBR 500R ще даде късмет на начинаещите мотористи да получат първи сериозен допир с същинския спорт. Малкото „ острие “ на Honda ще се хареса и на по-опитните ездачи, търсещи бюджетна опция на огромните спортни машини.

Голи и гневни

Hornet усилва фамилията си с две нови кубатури - CB1000 и CB 500. Отличават се с присъщите за „ стършела “ нападателен дизайн и чудесно аеродинамично показване. Флагманът CB 1000 разчита на пренастроена версия на мотора на CBR1000RR, осигуряващ пикова мощ над 110 кВт и повече от 100 Нм въртящ миг. Следващото издание на CB650R е още по-динамично и разчита на горе-споменатата технология E-Clutch, способна да трансформира начинаещия мотоциклетист в специалист.

Машини за завършения

CRF1100L Africa Twin и разновидността Adventure Sports получават 7% повече въртящ миг. За първи път моделът ще се предлага с опцията Showa EERA за електронна конфигурация, която усъвършенства работата на амортисьорите при всевъзможен терен.
С NX 500 в гамата на Honda се завръща емблематичното означение „ NX “ като „ нов X-over “. Машината е еднообразно подобаваща за път с доста завои, чакълести трасета и преходи на дълги дистанции.


*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР