Десет месеца затвор и отнемане на шофьорската книжка за година

...
Десет месеца затвор и отнемане на шофьорската книжка за година
Коментари Харесай

Надрусаният Паталенски, вилнял в КАТ-Пловдив, получи 10 месеца затвор

Десет месеца затвор и лишаване на шофьорската брошура за година и осем месеца постанови пловдивският областен съд за компютърния познавач Александър Паталенски. Той се прочу, откакто на 2 август надрусан с амфетамини вилня с колата си в двора на КАТ-Пловдив и потроши бетонен панер за отпадък.

Паталенски е сключил съглашение с прокуратурата и е приел наказването, което е дефинитивно. Той е признал виновността си.

На предходни съвещания, когато гледаха мярката му, той се оплака, че при задържането му един от служителите на реда го блъснал с пестник и му спукал тъпънчето.

49-годишният Паталенски отишъл в бранш „ Пътна полиция “, с цел да записва лек автомобил. Той подкарал автомобила из паркинга на пътната работа, не спрял за инспекция и се блъснал в бетонен панер за отпадък. След като служител на реда счупил прозореца на колата му, водачът бил изваден и арестуван. Тестван е за опиати, а тестът се оказала позитивна за амфетамини.

Паталенски е осъждан за шофиране след приложимост на алкохол, като актуалното действие е осъществено в изпитателния период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР