Десет души загинахапри масова стрелба в Калифорния след тържество по

...
Десет души загинахапри масова стрелба в Калифорния след тържество по
Коментари Харесай

10 души убити на празненство по случай Лунната нова година в Калифорния

Десет души загинахапри всеобща пукотевица в Калифорния след празненство по случай Лунната нова година, на което участваха хиляди хора, съобщи Асошиейтед прес.

Службата на шерифа на окръг Лос Анджелис заяви през днешния ден, че мъж е разкрил пукотевица в град Монтерей Парк, източно от Лос Анджелис. " Извършителят е избягал от мястото на престъплението и остава в неопределеност ", съобщи пред публицисти нейният представител Андрю Мейър, представен от Франс прес, написа " Телеграф ".

Мейър добави, че десетимата са починали на място, ранените са откарани в лечебни заведения, а положенията им варират от постоянни до сериозни. Той не разказа обвинения, не сподели какво оръжие е употребявал, нито за какво полицията е съобщила за нападението часове след осъществяването му, в случай че стрелецът е на независимост.

Градът, който се намира на към 16 км източно от центъра на Лос Анджелис, е с население от 60 000 души. Там живеят доста азиатци. Вчера там стартира двудневен фестивал, който е една от най-големите прояви по случай Лунната нова година в Южна Калифорния.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР