Десертите са като награда за сетивата. Всеки обича да се

...
Десертите са като награда за сетивата. Всеки обича да се
Коментари Харесай

Този крем с два вкуса се превърна в тотален ХИТ

Десертите са като премия за сетивата. Всеки обича да се възнагради с една сладостна вкусотия след дълъг и изтощителен работен ден.
Знаете, че с десертите не трябва да се прекалява, в случай че се стремим към реализиране и поддържане на съвършени форми. От време на време обаче е редно човек да им се наслаждения.
Днес ще ви споделим рецептата за един от тези кремове, които изрично могат да ви оставят без мирис, до момента в който ги похапвате.
Крем с два усета – фикция и аромати
Този крем побърка всяка стопанка. Няма човек, който да не е възкликнал от наслаждение, до момента в който го е похапвал.
Освен всичко останало, десертът се подготвя в действителност елементарно и не изисква съвсем никакви артикули. Крайния резултат е кадърен да впечатли всяка една стопанка, без значение от това дали е начинаеща или не.
Ето и продуктите, които ще са ви нужни за крема с два усета:
• Прясно мляко – 1 л.
• Нишесте ванилия – 2 пакетчета
• Захар – 250 гр.
• Шоколад – 100 гр.
Начин на подготвяне:
 Рецепта за бананов крем с ядки Рецепта за бананов крем с ядки
Време е да споделим с вас един превъзходен десерт от уеб страницата iambaker.net. Това е страхотна рецепта за бананов крем с ядки. Можете да я опита...
Най-напред се заемете с варенето на прясното мляко. Изсипете количеството в тенджера и поставете на котлона. Добавете захарта и разбъркайте. В купа разбийте нишестето с малко студено мляко.

След завиране на млякото, се прибавя разрушеното нишесте и се вари в продължение на няколко минути, до момента в който кремът не е подготвен. Задължително намалете котлона, тъй че кремът да не загори на дъното на тенджерата.
Пригответе си купички, за предпочитане е те да бъдат транспарантни, тъй че да може най-после типът на десерта да бъде приказно величествен и привлекателен.
В тях разсипете от готовия ванилов крем. Стремете се количеството в купичките да доближава доникъде.
 Крем „ Ашуре “ Крем „ Ашуре “
Необходими артикули: 1 ¼ ч.ч. жито 1 ч.ч. захар 70 г стафиди 2 с.л. нишесте 5-6 с.л. счукани орехи   Начин на пригот...
Към останалата част от крема прибавяме разтопения шоколад. Разбъркваме доста деликатно, тъй че двата усета да се смесят. Разливаме шоколадовото прелъщение в купичките с ванилов крем.

Отгоре можем да гарнираме с горски плодове, настърган шоколад или друго, което имаме на разположение.
Оставяме да се охлади за няколко часа в ледник и по-късно е подготвен за похапване. Това е един от най-бързите, лесни и вкусни десерти, които сигурно ще се трансфорат в обичани за всеки, който ги опита най-малко един път!
Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР