Дерзай народе! Фолк звездите вече не са в нощните клубове,

...
Дерзай народе! Фолк звездите вече не са в нощните клубове,
Коментари Харесай

Чалга звездите фучат със ски: Кали ветеран в зимните спортове, Юнона и Преслава най-неопитни

Дерзай народе! Фолк звездите към този момент не са в нощните клубове, а по ски пистите в планината. От началото на зимния сезон родните звезди фучат по ски пистите с щеки в ръка, зарязвайки микрофона, научи HotArena.

Традицията повелява, със старта на сезона родните звезди най-малко един път да се пуснат по пистите на българските зимни курорти. А множеството от тях са напряко пристрастени към зимния спорт.

Фолк певицата Малина тази година за първи път ще се спуска в компанията на 2-годишната си внучка. Момиченцето, което носи нейното име, ще има опция да се учи от баба си на тънкостите при втурване със ски.

Още един деец в зимните спортове и попфолка — Константин, също ще се изявява. Той обаче от дълго време е разпален по белите скатове на планината и със брачната половинка си Надя не пропущат опция да доведат и децата.

Семейството на Фики Стораро също обича да се пързаля. И макар шегите към артиста, че едвам се държи на тънките си крайници, той много ловко съумява да се оправи на снега.
Фенове на зимния спорт са още Джена и Наско Стоеви, които постоянно водят и сина си на ски през зимата, написа " България през днешния ден ".

В зимните курорти може да забележим и Преслава. Любимият й Павел е огромен почитател на ските, само че не и изпълнителката. Тя избира да си прави селфи край лифтовете, до момента в който обичаният й се спуска с щеки в ръка.

А към този момент учи на ски и щерка им.

Алисия също е обожател на зимния спорт и постоянно може да бъде срещната в планината. Кали от своя страна е толкоз добра в спусканията по белите скатове, че даже обмисля да стане ски преподавател. Заради непрекъснатите си участия обаче, изпълнителката все не съумява да осъществя тази своя фантазия.

Наскоро още една звезда с похвали с първи опит по скатовете, а точно певицата Юнона.

„ Първото ми качване на ски в живота ми и първият ми урок... Не ми се смейте доста. Скоро ще махнем ралото и ще се качим по-високо ”, хвали се тя.

Тони Дачева също е огромен почитател на този спорт, а колежката й Емилия и Жорж Башур постоянно могат да бъдат видени по пистите в планината. Двойката обаче не се усеща постоянна със ските, по тази причина избират да се радват на красивите гледки и да се разхождат из зимната планина.

На снега се радва и певицата Ивана, която въпреки и да не се спуска със ски, на драго сърце следи зимните надпревари в компанията на близки другари.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР