Дерматологична грешка накара Силвена Роу да изпищи на умряло и

...
Дерматологична грешка накара Силвена Роу да изпищи на умряло и
Коментари Харесай

Ужас! Направиха на леш устните на Силвена Роу: Станах Баба Яга, писна тя!

Дерматологична неточност накара Силвена Роу да изпищи на умряло и да се хване за главата. Известната кулинарка се слави със пристрастеността си, както към здравословното хранене и живот, по този начин и към подобренията в лицето и цялостната визия.

Поради тази причина тя се решила и на промяна на устните, само че без да допуска, че сякаш експерти ще я трансфорат в " маймуна ". При това в Дубай и то против солидно възнаграждение от нейна страна. Впоследствие се наложило незабавна промяна на корекцията, показа самата Роу.

" Ужас, ви споделям! Ужас и безумство! Отидох за хубост, излязох Баба Яга! Е, благодаря, само че не желая да съм Баба Яга, нито маймуна! Аз съм жена след 40 години, която желае просто да поддържа положителния си и здрав ви. Затова и постоянно съм залагала единствено на лекия и натурален филър в по-забележимите бръчки и в устните ", сподели Силвена.

Тя показа и че не се бои да приказва, както за сполучливите интервенции, по този начин и за гафовете, които не са изключени в дерматологията. " Правя го, с цел да съм в помощ на по-възрастните, зрели дами, които не трябва да се оставят на случайността. Всеки е добре да се стреми да удължи оптимално дълго своята си младост ", уверена е кулинарката.

Силвена от дълго време се хвали, че е от по този начин наречените био хакери, които се борят по натурален метод със старостта.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР