Дерек Хаф уведомява феновете си за състоянието на съпругата си

...
Дерек Хаф уведомява феновете си за състоянието на съпругата си
Коментари Харесай

Дерек Хаф споделя актуална информация за съпругата си Хейли Ербърт след нейната „непостижима“ спешна мозъчна операция

Дерек Хаф уведомява почитателите си за положението на брачната половинка си Хейли Ербърт, която беше призната по неотложност за незабавна мозъчна интервенция по-рано тази седмица.

В своя Instagram в петък Хау изясни, че Ербърт „ в този момент е на дълъг път на възобновяване “ след ужасяващата интервенция, която той назова „ необикновено непостижима “ и „ изменяща живота “.

„ Хейли постоянно ме е вдъхновявала с волята си, силата и издръжливостта си и не повече от последните 48 часа “, възхити се той.

„ Думите не могат да изразят какъв брой сме признателни и признателни за поддръжката и любовта, които ни дадохте “, продължи той, добавяйки, че „ добротата [те] са посочили “ е „ неизмерима “.

„ Предложенията за помощ, които се изсипаха, бяха толкоз смирителни и оценени “, заключи про-съдията на „ Танци със звездите “. „ Надеждата ни е, че като семейство можем по някакъв метод да го изплатим напред. “

Хау, който преди малко завърши „ DWTS “ Сезон 32, до момента в който беше на турнето на двойката Symphony of Dance, разкри в четвъртък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР