Депутатката от Продължаваме промяната Рена Стефанова се призна за виновна

...
Депутатката от Продължаваме промяната Рена Стефанова се призна за виновна
Коментари Харесай

Условна присъда за депутатката Рена Стефанова, причинила ПТП в София

Депутатката от Продължаваме промяната Рена Стефанова се призна за отговорна в това, че е направила нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и вследствие на това е предизвикала ПТП , оповестяват от прокуратурата. Инцидентът е станал през декември предходната година на кръстовището на улица " Одрин " и бил. Тодор Александров " в София. Тя блъснала пешеходец. В резултат на удара потърпевшата получила фрактура на 12-ти гръден прешлен.

Обвинението по отношение на Рена Стефанова. бе повдигнато откакто от страна на основния прокурор бе отправено искане до 47-то Народно заседание , а националният представител самичък даде единодушието си за продължение на наказателното произвеждане по отношение на него.

Пред съда обвинената съобщи, че се признава за отговорна в осъществяване на закононарушението. С определение от 22.06.2022 година Софийски градски съд (СГС) утвърди съглашение сред Софийска градска прокуратура и отбраната на подсъдимата.

Съдът счете, че избраното на обвинената наказване " отнемане от независимост " за период от 3 месеца, осъществяването на което на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс се отсрочва за период от 3 години и " отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство " за период от 3 месеца, е надлежно на публичната заплаха на действието и дееца и е в сходство със закона и морала.

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
 Гешев желае имунитета на народен представител поради злополука Обновена
Гешев желае имунитета на народен представител поради злополука

Делото може да продължи и при единодушие на националния представител
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР