Депутатката направи неочаквано признание: „Докато течеше Комисията вчера от непознати

...
Депутатката направи неочаквано признание: „Докато течеше Комисията вчера от непознати
Коментари Харесай

Мая Манолова предрече нерадостна съдба на тайния си свидет...

Депутатката направи ненадейно самопризнание: „ Докато течеше Комисията през вчерашния ден от непознати номера получавах информация

„ Шпицкомандите на ГЕРБ се пробваха да блокират, осуетят и саботират съвещанието на Комисията. Но ние постигнахме задачата си. Чу се по какъв начин властта се забавлява, само че и по какъв начин съществува българският бизнес “. Това съобщи в утринния блок на bTV Мая Манолова.

Та сподели това по отношение на изказванията на Илчовски, че е бил на имен ден, на който участвал и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, само че министър председателят в оставка единствено играел карти и както „ очевидецът “ сподели – не е имало пиянство и празнуване.

Мая Манолова разяснява вчерашните горещи пристрастености, които се разиграха на съвещанието на Комисията, на която приказва „ тайният очевидец “ Светослав Илчовски. Припомняме, че по време на чуването му той се оплете в изказванията си.

На въпрос на кого има вяра повече – Илчовски или Иван Ангелов, Манолова сподели: „ Ние сме парламентарна комисия, а не съд. Надлежните органи да открият, само че аз не мисля, че двамата предприемачи си противоречаха “.

Манолова обаче направи доста забавно самопризнание: „ Докато течеше Комисията през вчерашния ден от непознати номера получавах информация за това, което приказват двамата предприемачи, които седяха против мен “.

Припомняме, че до момента в който течеше разпитът стана ясно с кого си написа Илчовски.

„ Със сигурност и той ще понесе своята отговорност, тъй като сподели, че е давал огромни подкупи “, такава орис предсказа Манолова на „ очевидеца “ си Илчовски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР