Депутатите започнаха поредния си парламентарен ден със забележки към начина

...
Депутатите започнаха поредния си парламентарен ден със забележки към начина
Коментари Харесай

ПП поиска оставката на Рашидов, той обеща да я запази за вечни времена

Депутатите започнаха следващия си парламентарен ден със забележки към метода на водене на 48-ото Народно заседание от ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов.

 

Иво Атанасов от Политическа партия счита, че след кърджалийското знамение, отпред на Народното събрание (визирайки ръководителят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева), сме стигнали дъното, само че очевидно продължаваме да дълбаем в калта. " Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на Гражданско съдружие " БОЕЦ ", които вие не приехте. Казаха ми, че в тази директория са събрани документи за лицето Стефания Караславова, сегашен секретар на Народното събрание, добавя Новини. бг.

 

Помолиха ме тази директория да ви я предам и тя е при мен ", изясни Атанасов. Ако вие сте осведомени с въпросното лице или изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова, или продължавате с калинките на ГЕРБ със схемите за злоупотреби, отсече Иво Атанасов.

 

Маноил Манев от ГЕРБ съобщи, че Иво Атанасов желае да взриви залата и да не се одобряват комисиите. Политиката на Политическа партия да взривява всяко съвещание на Народното събрание по никакъв начин не ви оказва помощ на вас, сподели Манов, като отбрани и Рашидов, и Десислава Атанасова.

 

След словесните престрелки сред ГЕРБ и Политическа партия депутатите още веднъж се заеха с преразпределението на парламентарните комисии.

До момента е определен състава единствено на Финансовата комисия, отпред на която застава Петър Чобанов от Движение за права и свободи. Освен избора на състава на останителите 24 комисии Народните представители ще изслушат и шефа на БНБ относно готовността на страната ни за участие в Еврозоната. 

 

По неофициална парламентарните групи са стигнали до единодушие за това по какъв начин да бъдат разпределени комисиите и кой коя да оглави. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР