Депутатите в Комисията по земеделие към Европейския парламент одобриха кандидата

...
Депутатите в Комисията по земеделие към Европейския парламент одобриха кандидата
Коментари Харесай

Кандидатът на Полша за еврокомисар взе поправителния изпит в европарламента

Депутатите в Комисията по земеделие към Европейския парламент утвърдиха претендента на Полша за еврокомисар по земеделието Януш Войчеховски, оповестява " Политико ".

Координаторите на политическите групи в комисията единомислещо одобриха номинацията му , съгласно двама представители на европарламента. Но Войчеховски, който не съумя да убеди депутатите на първото чуване и беше заставен да се яви за повторно, едвам е съумял да убеди координаторите на политическите групи да го поддържат.

" Той знае, че ние ще следим дейностите му в Комисията доста от близко и ние сме подготвени да настояваме за съответни отговори...Действия, от които се нуждаем за сполучлива Обща селскостопанска политика. Пожелавам му триумф в новата му задача ", разгласи ръководителят на земеделската комисия Норберт Линс.

Улрике Мюлер от либералите " Обнови Европа " разяснява пред " Политико ": " Ние не сме изцяло уверени, само че му дадохме късмет да се усъвършенства ". Говорител на Зелените разяснява, че през днешния ден претендентът на поляците е бил съответен по доста точки и явен във връзка с органичното земеделие.

Представител на Европейския парламент разяснява, че огромна част от политическите групи показаха " огромни запаси " във връзка с претендента по време на среща при закрити врата след чуването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР