Депутатите ще създадат отново Временна комисия, която да проучи всички

...
Депутатите ще създадат отново Временна комисия, която да проучи всички
Коментари Харесай

Депутатите отново създадоха комисия за Мартин Божанов - Нотариуса

Депутатите ще основат още веднъж Временна комисия, която да изследва всички обстоятелства и условия към активността на Мартин Божанов - Нотариуса и съществува ли нерегламентирано въздействие в правосъдната система, съобщи кореспондент на " Фокус "

Проектът на решение бе импортиран от парламентарната група на ПП-ДБ. 

При гласуването 115 бяха " за ", 59 от ГЕРБ-СДС гласоподаваха " срещу ", както и цялата парламентарна група на Движение за права и свободи. Девет души се въздържаха. 

В състава на комисията влизат Георги Георгиев, Тервел Георгиев и Маноил Манев от ГЕРБ-СДС, Хамид Хамид, Ертен Аниса и Цветан Енчев от Движение за права и свободи, от ПП-ДБ предложиха Надежда Йорданова, Бойко Рашков и Лена Бориславова. От ПП-ДБ предложиха Надежда Йорданова за ръководител на комисията. От " Възраждане " предложиха Златан Златанов, Ивайло Чорбов, Виолета Карпачева, те предложиха Златан Златанов за ръководител.

От Българска социалистическа партия предложиха Мая Димитрова, Красимир Йорданов и Иван Петков. От Има Такъв Народ предложиха Павела Митова, Петя Димитрова и Ивайло Костадинов, от " Величие " излъчиха Юлияна Матеева, Красимира Катинчарова и Росица Калинова. 

Депутатите обаче не съумяха да изберат ръководител на комисията. Поради това ръководителят на Народното събрание ще дефинира председателстващ съвещанието преди всяко съвещание на всяка комисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР