Депутатите ще обсъдят британското участие в въздушните удари срещу Сирия,

...
Депутатите ще обсъдят британското участие в въздушните удари срещу Сирия,
Коментари Харесай

Тереза Мей не успя да избегне парламентарен дебат за британското участие във въздушните удари

Депутатите ще обсъдят английското присъединяване в въздушните удари против Сирия, написа английският вестник The Independent, представен от " Фокус ". Премиерът Тереза Мей отстъпи под натиска на депутатите и позволи парламентарен спор за английското присъединяване във въздушните удари

Министрите се надяват плануванаъа шестчасова полемика да е задоволителна, с цел да успокои пристрастеностите, откакто депутатите бяха подценени при взимането на решение за въздушните удари, като се надяват избегнат гласоподаване, което би могло да направи интервенцията противозаконна.

Депутатите от ръководещата партия са предизвестени да бъдат разполагаем за гласоподаване през идващите два дни. Очаква се Тереза Мей да изложи сериозните си учредения да вземе решения за въздушни удари, като се стимулира с националния интерес и нуждата да бъде осъдена използването на химически оръжия. Дори да се стигне до гласоподаване аритметиката е в интерес на английския министър председател, тъй като се чака с изключение на депутатите от нейната партия, тя да бъде подкрепена и от сред 30 и 50 представители от лейбъристката партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР