Депутатите се връщат обратно на работа за откриването на есенната

...
Депутатите се връщат обратно на работа за откриването на есенната
Коментари Харесай

Депутатите се връщат обратно на работа за нов сезон в нова сграда

Депутатите се връщат назад на работа за откриването на есенната сесия на Народното събрание. От 1 септември те към този момент ще заседават в и ще останат там най-малко три години.

Основната постройка на Народното събрание, която се намира на площад " Народно заседание ", ще бъде затворена за повсеместен ремонт. Така на едно място ще се организират пленарните съвещание, комисиите и председателските препоръки.

В дневния ред на народните представители е очакван блицконтрол с въпроси към премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, както и освобождението на Вежди Рашидов като народен представител. Той подаде оставка още при започване на август след скандално изявление във връзка със правосъдния случай за 18-годишното момиче от Стара Загора, което беше обезобразено с макетно ножче.

Първото съвещание за новия политически сезон стартира тъкмо в 09:00 часа. Едни от първите задания пред депутатите в идващите седмици се чака да бъдат промени, свързани с приемането на България в Шенген и еврозоната.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР