Депутатите събраха кворум, 121 народни представители се регистрираха в пленарна

...
Депутатите събраха кворум, 121 народни представители се регистрираха в пленарна
Коментари Харесай

Депутатите събраха кворум, скараха се за предложение на отцепниците от БСП |

Депутатите събраха кворум, 121 народни представители се записаха в пленарна зала. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не участваха, само че отцепниците от групата на социалистите помогнаха за старта на съвещанието.  

Предложение на самостоятелните " прогресивни социалисти " влезе изключително в дневния ред - те ще имат право на заявления от трибуната на Народното събрание. Още през вчерашния ден в правна комисия ГЕРБ и патриотите дадоха зелена светлина на смяната в правилника на Народно събрание, а от Българска социалистическа партия реагираха остро. 

Тази заран от Българска социалистическа партия желаеха първата точка от дневния ред да отпадне, което докара до скандал в пленарна зала с ръководителя Цвета Караянчева. 

Правилникът е устав. Виждаме, че по първа точка той се пробва да бъде нагласен за ръководещите. Нямате нито морала, нито друго съображение да прекъсвате процедурата на колега депутат. Още една причина и вие да си отидете, въпреки че сътрудниците ви избавиха “, каза Кристиян Вигенин. Думите му провокираха тракане по банките от банките на ГЕРБ. 

Ако продължите да се държите по този начин, по-добре да напуснете, съобщи Таско Ерменков, а групата на Българска социалистическа партия излезе от залата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР