Депутатите приеха на първо четене законопроект за ограничението на климата.

...
Депутатите приеха на първо четене законопроект за ограничението на климата.
Коментари Харесай

Депутатите приеха на първо четене законопроект за ограничението на климата

Депутатите одобриха на първо четене законопроект за ограничаването на климата. Според него се планува въглеродна такса на границата на вноса на избрани артикули от трети страни - стомана, желязо, цимент, електричество, изкуствени торове, алуминий, водород и други производни от тях, произхождащи от трети страни под формата на закупуване на документи за излъчвания.

" Ако не приемем това, България се отхвърля да може да управлява какво се случва на българската граница ", съобщи Станислав Анастасов от Движение за права и свободи.

" Европейските регулации би трябвало да бъдат отстранени за всички. Кой ще заплати - крайният консуматор ", сподели Цончо Ганев от " Възраждане ".

" Често пропагандирате опазване на родното произвеждане, с този законопроект вършим тъкмо това ", изясни Младен Шишков от ГЕРБ-СДС.

" Защо би трябвало да вършим това през закона за климата? ", посочи Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ.

" След като се вкара механизмът, задачата е да не изтичат работни места и бизнеси. Защо не харесвате Евросъюза, а харесвате Европарламента и говорите какво ще извършите като отидете там ", акцентира Станислав Анастасов от Движение за права и свободи.

" Щетата към производителите ще я поправят с вредата към потребителите ", разяснява Искра Михайлова от " Възраждане ".

" Много съветски опорки се чуха. Тяхното " ще " постоянно свършва с изборна победа в село Попинци. Няма да се изненадам тъкмо водача на " Възраждане " - Костадинов да поведе листата им за евроизборите и да се подреди пръв на заплата ", съобщи Явор Божанков от ПП-ДБ.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР