Депутатите от руската Дума са получили покана да присъстват на

...
Депутатите от руската Дума са получили покана да присъстват на
Коментари Харесай

Утре в 15 ч. Путин привиква депутатите в Кремъл. Ще обяви ли анексията? - Свят

Депутатите от съветската Дума са получили покана да участват на събитие в Кремъл на следващия ден в 15 часа, което ще е с присъединяване на президента Владимир Путин. 

Това разгласи в Телеграм канала си топ пропагандистът на управляващите в Москва Владимир Соловьов.

Възможно е точно тогава Путин да разгласи анексията на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област в Украйна, базирайки се на псевдореферендумите, проведени от съветските окупационни управляващи.

Според извънредно известният Телеграм канал " Генерал СВР ", който постоянно разполага с вътрешна информация съветският президент Владимир Путин обмисля няколко разновидността за по-нататъшни дейности след признаването на " референдумите " в окупираните територии.

" Тежкият вид е териториите на украинските области в техните административни граници да бъдат оповестени за част от Русия и да последва " антитерористична интервенция за освобождение на неконтролираните елементи от тях. Има и два " леки " разновидността: единият - признание на резултатите от " референдумите ", само че настояването за присъединение към Русия да се преглежда след " освобождението " на всички територии в административните граници, а другият - анексиране единствено на така наречен ЛНР като изцяло освободена, а останалите - след цялостното им " освобождение ". В обкръжението на Путин няма особени илюзии по отношение на избора на президента, като всички имат вяра, че той ще избере най-лошия вид ", пише  " Генерал СВР ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР