Депутатите от парламентарната група на Възраждане напуснаха пленарната зала. Преди

...
Депутатите от парламентарната група на Възраждане напуснаха пленарната зала. Преди
Коментари Харесай

„Възраждане“ обвиниха Минчев, че е с фалшив COVID тест

Депутатите от парламентарната група на " Възраждане " напуснаха пленарната зала. Преди това Цончо Ганев от придвижването прочете декларация, в която упрекна ръководителя на Народното събрание Никола Минчев във имитация на позитивния му Коронавирус тест и назова имунизациите " пробна субстанция ".

В 12 часа пред Народното събрание стартира и митинг на партията против зеления документ.

По-рано депутати разясниха в коридорите на Народното събрание митинга на " Възраждане ".

Станислав Балабанов от " ИТН " съобщи, че всеки български жител има право да стачкува без значение по каква тематика. Той напомни, че партията е срещу зеления документ. По думите му тази мярка е неефективна. " Има Такъв Народ обаче няма да се включи в митинга на " Възраждане ", съобщи Балабанов, представен от Българска телеграфна агенция. Неговият съпартиец - Андрей Чорбанов, означи, че Има Такъв Народ има присъединяване в актуалното ръководство и като предан член на коалиция не може да взе участие в демонстрацията против зеления документ.

Стоян Михалев от " Демократична България " поддържа зеления документ и имунизацията. Той показа пред публицисти, че поради пандемията е изгубил близки хора. Много значимо е да се пазим и да не разрешаваме вирусът да лишава хората от нас, разяснява депутатът пред медиите. Михалев сподели, че зеленият документ не е здравно средство, само че по думите му, е инструмент за ограничение на разпространяването на COVID-19. Той счита, че човешкият живот е на първо място. Михалев е срещу митинга на Възраждане.

Искрен Митев от " Продължаваме Промяната " е на мнение, че неговата парламентарна група поддържа правото на хората да показват обществено недоволството си. Той обаче уточни, че в условия на появяването на нов вид на ковид - Омикрон - това не е най-разумното. Приоритет е здравето на хората, безапелационен бе той.
Свързани вести Протестират против зеления документ пред Народното събрание СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР