Депутатът Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си,

...
Депутатът Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Заплашван съм заради действията си с пускането на записа

Депутатът Радостин Василев разгласи, че е заплашван поради дейностите си, свързани с разпространението на записа от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

Записът предизвика заледяване на договарянията за кабинета с ротационен министър председател " Денков - Габриел ", а поради казаното в него Народното събрание през днешния ден изслушва шефовете на службите у нас.

Вчера прокуратурата разгласи, че проверява сигнал за практикуване на насила против Радостин Василев като в границите на следствието през днешния ден беше разпитан съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

Днес Радостин Василев още веднъж съобщи, че Румен Радев не стои зад решението му да разгласява записа, както и че се опасява за живота си.

" Заплашван съм поради дейностите ми - първо, че разгласих, че ще пусна запис и второ - откакто го пуснах. Единственото нещо, което ме резервира да не ми създадат нещо сега, това са обществото и жителите, които желаят да знаят какво се случва. Най-недоволни са тези, които зад кулисите скрито се пробваха да създадат коалиция зад тила на жителите ", сподели Радостин Василев.

Гледайте онлайн тук или на страницата на " По света и у нас " във Facebook:

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР