Депутатът Петър Кънев от БСП ще изгуби милиони левове годишно

...
Депутатът Петър Кънев от БСП ще изгуби милиони левове годишно
Коментари Харесай

Удариха с милиони депутата-олигарх Петър Кънев

Депутатът Петър Кънев от Българска социалистическа партия ще изгуби милиони левове годишно и ще спре спекулациите с недвижими парцели, поради част от които станаха наводненията в община Царево, в частност в Ахтопол. Неговият напълно противозаконен бизнес с печатане на така наречен „ екостикери ”, които на процедура са изцяло непотребни, беше неразрешен със закон, написа в. " 19 минути ". Ето по какъв начин стана това:

Парламентът одобри на първо четене законопроекта, импортиран от Божидар Божанов от ПП-ДБ и група национални представиели, който предвижда  унищожаване на всички стикери от предното стъкло на автомобила и замяната им с автоматизирани информации в централизирани регистри, отпадането на контролния ваучър към свидетелството за ръководство и опцията за възнаграждение на санкции онлайн, без преди този момент да се постанова те да бъдат връчени присъствено.

Така Петър Кънев е двойно ударен най-сетне, откакто от години застрахователи роптаят, че печатането на стикери е по едно и също време нелегално и излишно. Така, с изключение на екостикерите, той към този момент няма да създава и застрахователни лепенки.

Напомняме, че до момента в който оциалиста беше началник на икономическата комисия в Народното събрание, в безспорен спор на ползи подопечното му икономическо министерство даде пари по европроект на неговата фамилна компания да купи машината, с която се отпечатват въпросните стикери.

Сега остава държавното управление на Промяната да направи идната значима стъпка и да спре още една срамна и конфликтна по ползи процедура на Кънев: печатането на бюлетините за избори и на протоколите за гласоподаване, както и предпечатната им подготовка, в случай, че печатницата на Българска народна банка сама може да се оправи с това, освен това чудесно, добавя в. " 19 минути ".

Петър Кънев правеше над 1 милион лв. на акция най-малко публично от тази работа. " Надяваме се идните на 29 октомври локални избори, на които заради многочислените бюлетини за гласоподаване ще има още повече публични поръчки и повече милиони за него, да бъдат последните, на които се възползва от служебното си състояние в персонален интерес, както става тъкмо 10 години наред ", разясняват в сектора.

Новината с порязването на Петър Кънев е много неприятна и за Корнелия Нинова, на чиито акции социалиста-милионер е спонсор. Според източник на Lupa.bg, на всички избори той обезпечава по над 1,5 милиона лв. за акция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР