Депутатът от пропутинистката партия Възраждане Цончо Ганев наплю депутат по

...
Депутатът от пропутинистката партия Възраждане Цончо Ганев наплю депутат по
Коментари Харесай

Путинистът Цончо Ганев от "Възраждане" наплю депутат. Иначе, с Копейкин са много претенциозни

Депутатът от пропутинистката партия " Възраждане " Цончо Ганев наплю народен представител по време на днешния плевел скандал, разразил се в Народното събрание. В четвъртък след изявление на депутата от " Продължаваме промяната " Явор Божанков в пленарната зала настъпи блъсканица. 
 
" Говориха за меки китки, двамата с Цончо и господин Костадинов най-вече ни съмняват в това отношение ", сподели Божанков, след което бе опасан от депутати на " Възраждане ". 
 
Народните представители от ПП-ДБ също се скупчиха към трибуната, напомня " 24 часа ". Веселин Вешев от " Възраждане " се оплака, че Манол Пейков му счупил очилата, а депутатът от ПП-ДБ съобщи, че е бил одран по лицето. 
 
Във видео, публикувано от депутати от " Демократична България ", се вижда по какъв начин Цончо Ганев от " Възраждане " плюе по различен народен представител. В паниката се чува апел за ред в Народното събрание, до момента в който Виолета Кърпачева от партията на Костадинов тропа по масата и крещи " Защо се криеш, ела бе ". " Ела, излез бе ", споделя пък Ганев.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР