Депутатът от Продължаваме промяната в последните два парламента Александър Дунчев

...
Депутатът от Продължаваме промяната в последните два парламента Александър Дунчев
Коментари Харесай

Александър Дунчев обяви, че е напуснал "Продължаваме промяната"

Депутатът от " Продължаваме промяната " в последните два Народното събрание Александър Дунчев разгласи, че напуща партията. С обява във " Facebook " той оповестява, че повода е, че партията на Кирил Петков и Асен Василев " зелените дела не са нито силата, нито измежду целите ".

" В което няма нищо неприятно - просто загубихме една година да се надлъгваме ", прибавя Александър Дунчев. В обявата си той показва и. " Една идея, която не съумях да кача на кораба на Промяната, само че идея, която се надявам с Вашата помощ и с общи старания да продължим да гоним до цялостен триумф ", написа Дунчев.



Раздорът сред Александър Дунчев и " Продължаваме промяната " закупи гласност откакто поради коалирането с " Демократична България " водещото място в листата за София-област отиде при обединяването. Допреди това отпред там беше Дунчев. Той заприказва за, в следствие втвърди тона и.

Вижте цялостните листи в трите столични изборни региони за изборите на 2 април. Всички претенденти в 23 МИР са. Листите в 24 и 25 МИР са и.

 Популярни лица отпаднаха от листите на Популярни лица отпаднаха от листите на " Продължаваме промяната - Демократична България "

Преди политическата си кариера Дунчев беше прочут с природозащитната си активност. Той е лесовъд, еколог, беше назначен за шеф на Изпълнителната организация по горите по време на служебното държавно управление с министър председател Стефан Янев, назначено от Румен Радев. При кабинета " Петков " Дунчев не съумя да се пребори за отделянето на Агенцията по горите в независимо звено и тя остана да действа под шапката на доминираното от Българска социалистическа партия Министерство на земеделието. В предходното Народно заседание (47-ото)

 " Обеззеленяване " или " Същото, само че по-сигурно ": за какво известни екоактивисти не са в листите
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР