Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров - Ицо Хазарта, направи

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров - Ицо Хазарта, направи
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: В отбора на Кирил и Асен съм, макар че получих заплахи

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта, направи изявление от парламентарната естрада, по време на изънредното съвещание на Народното събрание, на което би трябвало да се гласоподава кабинета " Петков "

" Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са настрана от политиката ", стартира той. " Когато получих покана да се причисля към плана на господин Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на господин Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия роман, само че почтено казано, не беше задоволителен, с цел да ме накара да допускам в триумфа ", призна Петров.

И добави: " Затова направих нещо друго. С огромна част от вас се познаваме, с някои от вас сме другари. Познавам и вашите началници, познавам и вашите спонсори. Реших да попитам тях: Що за хора са Кирил и Асен, за какво не би трябвало да им имам вяра, тъй като те са ваши съперници, очевидно знаете нещо за тях.

Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а доста недвусмилено обръщение, че в случай че продължа да ги поддържам, ще изгубя най-ценното нещо, което имам. И ми се желае хората, създатели на концепцията да получа това обръщение, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този тим, аз имам вяра в него и съм уверен, че той ще работи за България ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР