Депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България“ Петър Кьосев излезе с пост

...
Депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България“ Петър Кьосев излезе с пост
Коментари Харесай

Депутат от ПП се жалва в мрежата: Четирима от „Възраждане“ дойдоха да ни бият!

Депутатът от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Петър Кьосев излезе с пост във Facebook във връзка абсурда в Народното събрание, при който съвсем се стигна до сборичкване.
Дебатите към избора на подуправител на НЗОК ескалираха, откакто ПП-ДБ упрекнаха депутатите от „ Възраждане “, че с нерегистрирането си за гласуването в действителност поддържат претендента на ГЕРБ, който те самите считат за недопустим.
Стигна се до скупчване на доста депутати на едно място и словесни пререкания. Венко Сабрутев от ПП-ДБ съобщи пред ръководителя на Народното събрание, че е имало пердах. Телевизионните камери не уловиха подобен миг и по всяка възможност до физически конфликт не се е стигнало, предава Блиц.
В епицентъра на абсурда беше и Петър Кьосев.
Ето какво написа той, публикувайки и фотография от съвещанието: „ Изражението ми, когато Възраждане идват да ни бият, тъй като при цялостно тяхно наличие в зала, гласоподаваха единствено 4 от тях, с цел да разрешат на претендента на ГЕРБ и Движение за права и свободи за подуправител на Здравната каса да бъде определен макар гласовете “против ” на ППДБ и Българска социалистическа партия.
Четиримата срещу са само за последващото обществено изказване от последните, че те са “последователни ” и “принципно срещу ”. Ако цялата група беше гласувала срещу това решение, същото щеше да бъде отхвърлено.
Впрочем заради безусловно същите аргументи Има Такъв Народ въобще не гласоподаваха. Но Македония е Македония и те постоянно са били кардинални “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР