Депутатът от ПП Радослав Рибарски заяви пред БТВ, че партията

...
Депутатът от ПП Радослав Рибарски заяви пред БТВ, че партията
Коментари Харесай

Радослав Рибарски, ПП: Разчитаме на още двама отцепници в НС, настояваме Асен Василев да е кандидат за премиер

Депутатът от Политическа партия Радослав Рибарски съобщи пред БТВ, че партията му разчита на още двама " отцепници " за поддръжка на кабинет в границите на този парламент. Той не пожела да каже дали народните представители още веднъж ще са от Има Такъв Народ или още веднъж ще има отлюспване в редиците на " Възраждане ".

Рибарски е безапелационен, че с сътрудниците си упорстват изрично Асен Василев да бъде препоръчан още веднъж за министър председател. Припомняме, че при първия мандат на ръководещата коалиция не ѝ доближиха 4 гласа в пленарната зала, с цел да направи вицепремиера в оставка министър-председател. По думите му се обсъждали и други имена, само че с тях се водели персонални диалози. Рибарски отхвърли да удостовери дали става дума за Никола Минчев и за Даниел Лорер. " Вярваме, че Бойко Рашков би трябвало да оглави КПКОНПИ и не мислим да отстъпваме ", разяснява депутата във връзка изискването на Политическа партия, което сложи пред Българска социалистическа партия точно шефът на Министерство на вътрешните работи в оставка да оглави структурата.

Faktor.bg напомня, че досега с отцепниците Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ имат общо 116 гласа, при изискване обаче, че Елена Гунчева, която беше от " Възраждане ", поддържа кабинет на четирите партии. Без отцепниците и с поддръжката на 18-те от Има Такъв Народ обединението още веднъж събира болшинство от 127 гласа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР