Депутатът от парламентарната група на Възраждане“ Стоян Таслаков каза пред

...
Депутатът от парламентарната група на Възраждане“ Стоян Таслаков каза пред
Коментари Харесай

Стоян Таслаков от „Възраждане“ не за първи път e заплашван от сина на кмета на Панагюрище

Депутатът от парламентарната група на „ Възраждане “ Стоян Таслаков сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание, че не за първи път получава закани от Иван Белишки, наследник на кмета на Панагюрище . Той сподели, че преди ден е бил атакуван от него покрай жилището си в София.

Първите закани, които съм получил от него на месинджър, са преди 2 месеца , когато излезе новината, че беше задържан кметът на Стамболийски от ГЕРБ поради мой сигнал. Тогава той (Белишки, бел. авт.) стартира да ми написа във фейсбук. Не съм му отговарял, само че подадох тъжба в полицията и прокуратурата, описа Таслаков. 

Миналата седмица имаше отново случай, тогава ме срещна с сътрудника Искра Михайлова, прибирайки се от една конференция. Само ме блъсна и обиди и ме заплаши за живота ми , означи още депутатът. 

Таслаков разяснява, че Белишки му е изпращал известия и му е казвал, че знае адреса му и ще го причака.

При спречкването преди ден в София Белишки е извадил оръжие , твърди депутатът от „ Възраждане “. Виждайки оръжието, Таслаков е решил да влезе в магазин.

„ Влезнах в най-близкия магазин, тъй като там е по-тясно и чаках да има очевидци. Той ме последва, преследваше ме с оръжието в магазина и там стана едно сдърпване “, сподели националният представител. „ Аз съумях да му хвана ръцете, при което споделих на хората в магазина да звъннат на 112, той се отхвърли и побягна “, описа също той и добави: " Аз съм вторият политик, на който е вадено оръжие ".

Попитан каква е повода за заканите, Таслаков означи, че кметовете на Панагюрище и на Стамболийски са от ГЕРБ. 

Вчера от Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че Иван Белишки е бил арестуван в София след отправена опасност за ликвидиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР