Депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров - Ревизоро призна в

...
Депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров - Ревизоро призна в
Коментари Харесай

Ревизоро: Аз убедих Цацаров да се кандидатира за шеф на КПКОНПИ

Депутатът от " Обединени патриоти " Емил Димитров - Ревизоро призна в изявление за Българска национална телевизия, че персонално е убедил основния прокурор Сотир Цацаров да се кандидатира за началник на антикорупционната комисия.

" Все отново аз съм синя каска. Ако беше някой от Движение за права и свободи, щяхте да кажете това е Пеевски, в случай че беше от Българска социалистическа партия пък - Корнелия Нинова си назначи ръководител ", разяснява той. Цацаров не желал да се става началник на КПКОНПИ, само че Димитров съумял да изтъкне " верните причини ".

Ревизоро изрази неразбиране от несъгласието с направения избор и попита, в случай че не Цацаров, кой би трябвало да оглави КПКОНПИ. " Ако бяхме го пенсионирали, това кой проблем щеше да реши ", попита депутатът и похвали концепцията на новоизбрания началник на комисията.

Според Ревизоро сега пред Цацаров има доста задания - да направи нов закон, да преструктурира администрацията на комисията, да бъде съдия.

" Тази комисия сега стигна до апогея си - тя арестува личния си началник и го упрекна за отговорен за ремонт на жилището му, който е осъществен 10 година преди той да го купи ", сподели Емил Димитров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР