депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев. Правят се

...
депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев.
Правят се
Коментари Харесай

Добрев за властта: Правят се на ястреби, за да правят далавери

депутатът от ГЕРБ и някогашен енергиен министър Делян Добрев.

Правят се на ястреби, единствено когато става въпрос за далавери, да се сложат медиатори по газовите контракти, като цените ще са с 30% от горната страна уточни той. " Когато става въпрос за спекулация за милиарди, те стават ястреби. "

" България без газ няма да остане. Макар да съм съпротива и да ми е преференциално да го кажа, в действителност ние сме дребен потребител, България употребява едвам 2% от износа на Русия към Европейски Съюз. Ще вземем от Румъния, ще вземем от Гърция, част от този газ ще бъде отново съветски, само че ще го плащаме през медиатори ", сподели Добрев през Нова телевизия.
 Обновена
" Газпром " стопира газа и предизвести да не пипаме преноса

Полша удостовери прекъсване на доставките

И пресметна - при цена, покачваща се от 70 на 100 евро за мегаватчас при ползване 2 милиона мегаватчаса месечно, това ще докара до 100 милиона лв. повече месечно, които ще бъдат платени от бизнеса и потребителите.

" След месец-два, когато ще се усети резултатът, хлябът ще е най-малко два лв. . Метанът ще го плащаме над 4,50 лева, едно семейство в София ще заплаща за парно най-малко 1000 лв.. Ако разделим на популацията, то излиза, че едно семейство ще заплаща с 100 лв. повече месечно за газ, част от който отново съветски ", тъмен бе в прогнозата си Добрев.

Енергийното острие на ексуправляващите уточни още - въпросните медиатори, от които страната ни ще купува синьо гориво, били свързани с властта. " Имаме такава информация, чакаме да бъдат оповестени публично. "
 Борисов: България е застрашена от Петков и компания, не от енергийна рецесия
Борисов: България е застрашена от Петков и компания, не от енергийна рецесия

По думите му България е 100% диверсифицирана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР