Депутатът от “Демократична България Ивайло Мирчев се похвали, че вече

...
Депутатът от “Демократична България Ивайло Мирчев се похвали, че вече
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Ще дойде ден, в който ще можем да гласуваме през интернет

Депутатът от “Демократична България ” Ивайло Мирчев се похвали, че към този момент се е присъединил в на обитаемото. Той показа, че попълването на електронната карта на Национален статистически институт му е лишило 10 минути. Ето какво написа Мирчев във Facebook. Публикуваме текста без редакторска интервенция:

Преброяването към този момент стартира. Попълних цялата форма (електронно) за едно домакинство за към 10 мин. През 2011 година още веднъж имаше броене и опция да се преброим електронно. Тогава към 50% от българите избраха интернет, вместо стандартното броене, макар скептицизма на Национален статистически институт, че хората избират да ги посетят на място.
 Преброяване 2021: Ето по какъв начин се попълня електронната анкетна карта Преброяване 2021: Ето по какъв начин се попълня електронната анкетна карта
От през днешния ден стартира електронно националното броене на популацията и жилищния фонд в България, което Националният статистически институ...

Някои държавни служители се надпреварват да ни изясняват, че още не сме подготвени, че българите не избират електронните услуги, а реденето на опашки ( " с цел да са сигурни " ), мъчно, комплицирано и така нататък Реалността е друга - ние като народ се приспособяваме бързо към измененията, а във връзка с ударната цифровизация има и народен консенсус.

Ще пристигна ден, в който ще можем да гласуваме през интернет, по този начин както плащаме сметките си и управляваме спестяванията и заемите си. А ние сме решени да ускорим всички процеси по рационализация на страната и ще го създадем.



Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР