Депутатът от Държавната дума на Русия и първи заместник-председател на

...
Депутатът от Държавната дума на Русия и първи заместник-председател на
Коментари Харесай

Нова мистерия: Голям газов шеф и политик почина внезапно в М...

Депутатът от Държавната дума на Русия и първи заместник-председател на комисията по енергетика в Думата Николай Петрунин (Единна Русия) е умрял на 47-годишна възраст. От пресслужбата на съветския парламент потвърдиха за кончината му, като прибавиха единствено, че тя е настъпила след тежко боледуване, без да прецизират какво е то.



Това е следващият смъртен случай на почитан съветски служител, обвързван с енергетиката, като някои от тях не престават да бъдат необяснени.

Председателят на Думата Вячеслав Володин изрази съболезнования на фамилията и приятелите на Петрунин.

" Николай Юриевич беше експерт и виновен човек, ползваше се с престижа на сътрудниците си, имаше доверието на гласоподавателите. Изказвам дълбоките си съболезнования на фамилията и приятелите на Николай Юриевич. Бог да успокои душата му ", цитира пресслужбата думите на представителя.

Петрунин оглавяваше секцията за законодателно контролиране на газовата индустрия и секцията за законодателно контролиране на намаляването на административните бариери по въпросите на потреблението на подземните благосъстояния и капиталовата активност в горивно-енергийния комплекс към Комисията по енергетика.

Предишният смъртен случай на почитан чиновник, за който бе обявено, беше гибелта Иван Печорин - шеф по авиацията на Корпорацията за развиване на Далечния изток и Арктика. Сайтът на корпорацията оповестява за кончината му, без да разкрива събитията. В обществените мрежи се съобщаваше, че Печорин е бил пийнал и е паднал от моторница край крайбрежията на Владивосток на 10 септември, след което е бил открит мъртъв.

Това беше нов епизод в поредност от смъртни случаи на съветски топ служители (седем на брой), като в по-голяма част от тях бе обявено, че става дума за самоубийство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР