Депутатът от БСП за Великотърновският регион Весела Лечева е приела

...
Депутатът от БСП за Великотърновският регион Весела Лечева е приела
Коментари Харесай

Депутатът Весела Лечева лобира за важен проект за тренировъчно футболно игрище в Търново

Депутатът от Българска социалистическа партия за Великотърновският район Весела Лечева е приела драговолно незабавната потребност от построяването на подготвително футболно игрище с изкуствена настилка до Спортното учебно заведение в остарялата столица и ще спомага за реализирането на плана.

„ Предстои ми среща с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, защото планът ще бъде импортиран във ведомството ”, изясни Весела Лечева след диалог с кмета на Велико Търново Даниел Панов.

По самодейност на градоначалника е предоставено преправяне на плана за подготвителното футболно игрище до Спортното учебно заведение, който ще е на стойност към 700 000 лв.. Проектантите би трябвало да показват създаването в десетдневен период. След това следва внасянето й в Министерството на младежта и спорта.

С настоящия ход на процедурите заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев преди броени дни срещна представители на предприемчив комитет, треньори и млади гении от школата на ФК „ Етър “. Той съобщи, че строителните действия могат да започват през сегашния строителен сезон.

Идеен план планува основаването на още едно подготвително игрище за футбол, което да бъде с естествена настилка и да бъде построено западно от стадион „ Ивайло “. За обезпечаване на финансиране Даниел Панов е водил диалози с Българския футболен съюз.

„ Президентът на БФС Борислав Михайлов даде обещание поддръжка за спортното оборудване ”, добави Лечева след среща с него.

„ С реализацията на капиталовите планове ще бъдат усъвършенствани изискванията за развиване на детско-юношеския футбол ”, безапелационна е Лечева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР