Депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов заяви, че премиерът

...
Депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов заяви, че премиерът
Коментари Харесай

Местели Рашков, защото бил възрастен

Депутатът от „Има подобен народ“ Станислав Балабанов съобщи, че министър председателят Кирил Петков е определил вътрешния министър Бойко Рашков като „възрастен човек, който би трябвало да бъде прикрит в Антикорупционната комисия, тъй като го е боязън да направи промени в МВР“.

Балабанов направи коментара във връзка концепцията Рашков да оглави Антикорупционната комисия и последвалия спор за проектозакона за комисията, импортиран от ръководещите.

„Не знам дали му е прелестно на Бойко Рашков по този метод да го употребяват като инструмент в ръцете на хора, които желаят да ръководят еднолично“, сподели той.

Припомняме ви, че точно Станислав Балабанов представляваше Има Такъв Народ през последните месеци на съдружните препоръки в лидерски формат.

Балабанов описа за диалога за Рашков по този начин:

„И ви подсигурявам, че това са думите на министър-председателя, пристигна с Асен Василев на Коалиционния съвет, а (по отношение на Бойко Рашков) думите бяха следните:

– Колеги, имаме страхотна концепция – ние с Асен Бойко Рашков да го изтеглим от Министерство на вътрешните работи и да го сложим за ръководител на КОНПИ.

Всички сътрудници се изумиха и споделиха за какво да го слагат, какви са претекстовете, имате ли претендент за вътрешен министър.

– Не, нямаме, само че е доста готино, тъй като господин Бойко Рашков е прекомерно възрастен.

Бил възрастен, не може да извърши промяната в Министерство на вътрешните работи, тъй като не му стиска да уволни 7000 души.

Затова ще го скрием в КПКОНПИ, тъй като е следовател по специалност, с цел да свърши някакви други неща.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР