Депутатът Ивайло Мирчев разкри пред БНТ, че в Демократична България

...
Депутатът Ивайло Мирчев разкри пред БНТ, че в Демократична България
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: В Демократична България сме направили много силна заявка за третия мандат

Депутатът Ивайло Мирчев разкри пред Българска национална телевизия, че в " Демократична България " са създали доста мощна поръчка за третия мандат и добави, че Българска социалистическа партия имат извънредно отговорно държание.

По думите му при кого ще отиде третият мандат ще реши президентът. Според Ивайло Мирчев идващият парламент ще бъде доста по-фрагментиран.

" Правителство с ГЕРБ не, става въпрос за такова в границите на четворната коалиция. Нашият интерес е в този момент да отидем на избори и както демонстрира социологията да имаме 10 депутати повече в Народното събрание, само че желаеме в този момент да има държавно управление, в границите на тази четворна коалиция. Следващите избори нищо няма да решат, няма да има болшинство за държавно управление. Проблемът е, че ще отидем в серпантина от избори ", добави Ивайло Мирчев.

Той посочи, че един от проблемите е, че не при всички партии решенията се взимат в Народното събрание и този развой би трябвало да се трансферира в Народното събрание.

" В " ИТН " и ГЕРБ решенията не се взимат в Народно събрание. Това, че министър председателят Кирил Петков е комуникирал и е търсил поддръжка от депутати на Има Такъв Народ е най-нормалното нещо ", разясни Ивайло Мирчев.

По думите му е нужен действен надзор над " Лукойл ".

" Мярката от 25 стотинки не е задоволителна, това е несъмнено. Не може цените на бензиностанциите да бъдат такива. Таван на цената на горивата не е вярно решение, тъй като някой би трябвало да даде парите и в случай че ще излязат от бюджета не е заслужено. Има риск за банкрутиране на дребните бензиностанции, няма все още решение, Министерският съвет би трябвало да откри такова. В такава обстановка страната би трябвало да отбрани жителите си, надяваме се тематиката да влезе в Народното събрание ", сподели още Ивайло Мирчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР