Депутатът Георги Гвоздейков от Продължаваме промяната (ПП)е подал оставка. Това

...
Депутатът Георги Гвоздейков от Продължаваме промяната (ПП)е подал оставка. Това
Коментари Харесай

Депутат от Продължаваме промяната напуска парламента

Депутатът Георги Гвоздейков от " Продължаваме промяната " (ПП)е подал оставка. Това излиза наяве от програмата на Народното събрание за сряда. Оттеглянето му от поста е първа точка в дневния ред на депутатите.

Не е ясно какви са претекстовете за напускането му. Пред " 24 часа " националният представител е декларирал, че отива на " различен фронт ", а партията имала доста дела. Пред бТВ различен народен представител – Радослав Рибарски – сподели, че това било персонално решение.

" Предполагам, че е обвързвано с кариерно развиване в неговата сфера – авиацията ", съобщи той.

Гвоздейков е народен представител от Сливен. По специалност е инженер и до момента не е бил депутат.

Преди десетина дни от партия " Възраждане " оповестиха, че Гвоздейков е кандидатствал за началник на дирекция гражданската въздухоплавателна авиация. От групировката настояват, че той е бил назначен, само че единствено ден по-късно е излязъл в неплатен отпуск, с цел да може да работи като народен представител, само че и да резервира директорската си позиция.

От Политическа партия дадоха отговор, че това са неистини. От там обявиха, че Гвоздейков в действителност е спечелил състезанието, само че не е бил назначен за шеф.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР