Депутатът Делян Добрев коментира за пореден път скандала, който тресе

...
Депутатът Делян Добрев коментира за пореден път скандала, който тресе
Коментари Харесай

Добрев с горещ коментар за поредния скандал, разтресъл Хасково и пренесъл се в столицата

Депутатът Делян Добрев разяснява за следващ път абсурда, който тресе Хасково и се придвижи в столицата. Добрев удостовери още един път, че не съжалява за снетото политическо доверие от кмета Добри Беливанов, който е на " първокласна екскурзия с предприемач, който имал повече контракти " от тези на неговите познати на постове в общината, поради което го нападна соцдепутатът Елена Йончева.



Той е безапелационен, че кметът не взема самичък решенията си. " Вие не проверявате обстоятелствата, а четете една картинка, на която са нарисувани хора, които по някакъв метод се пробват да се свържат с мен. Напротив, гордея се. Благодарение на екипа на общината в последните две години общината има вложения за 140 млн. лева Нямал съм компания с Величко Минев ", разяснява Добрев, представен от Канал 3.



По думите му подадените оставки от хората в първите редици на кметския екип са поради издевателството, на който били подложени хората повече от година.

" След подаването на оставката на зам.-кметовете това е последният миг, в който можем да бъдем атакувани по тази линия. Тези хора не могат да работят повече в общината, подложени са на тормоз повече от една година. Това са способните хора, с помощта на които в последните 2 години в общината се случиха толкоз доста неща ", заключи Добрев по адрес на напусналите зам.-кметове и останалите, общо осем на брой.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР